masszőr, yumeiho stílus
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36205310109

1974-ben születtem Körmenden. Az iskoláimat is helyben végeztem, majd gépésztechnikusi végzettséget szereztem. Jelenleg főállásban karbantartóként dolgozom.

Nős vagyok, három leánygyermek édesapja.

A yumeiho-val aktív amatőr sportolói tevékenységem során találkoztam, mivel a sérülések és fájdalmak engem sem kerültek el. Alávetettem magam ennek a nagyszerű gyógyítási módnak, és a hatása magával ragadott. Igyekeztem mesteremtől, Paulits Pétertől jól elsajátítani, és ma már több száz kezelése elvégzésén vagyok túl.

Folyamatosan képzésen való részvételekkel igyekszem magam fejleszteni, tökéletesíteni. Várom mindazokat, akinek felkeltette az érdeklődését ez a távol-keleti indíttatású masszázsfajta. Egészséges embereknél célom a testi-lelki harmónia biztosítása, a helyes egyensúly megtalálása.

Krónikus mozgásszervi betegek, akik nem akarnak belenyugodni a fájdalommal való együttélésbe, szintén keressenek bizalommal.

IDŐPONT KÉRÉS

Kötelező *