gyógymasszőr, thai masszőr
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36309574863

Első végeztteségemet tekintve gépésztechnikus vagyok, később ilyen vonalon felsőfokú képzettséget szereztem.

Már gyermekkoromban találkoztam az alternatív gyógyászattal (csontkovácsolás), mindig is érdekelt a természetgyógyászat a munkám mellett. 1995-ben ismertem meg a talpmasszázst, melyet azóta is napi szinten alkalmazok.

2003-ban végeztem el a Tradicionális Thai-masszázst, és az Alternatív nyirokmasszázst. Egy nyaralás kapcsán bővítettem tudásomat Thaiföldön egy tradicionális thai masszőr oktatótól.

2003-tól a ZTE Fc. utánpótlás csapatánál voltam gyúró. 2006-tól a mai napig is egy megyei I. csoportos focicsapatot masszírozok, így szereztem jártasságot a sportmasszázsban. A mai napig működtetek egy saját masszázs szalont.

2008-ban szereztem gyógymasszőri képesítést, amit még ezek mellett alkalmazok , az a tradicionális thai-masszázs, (csontkovácsolás), nyirokmasszázs (fogyasztó), talpmasszázs, svédmasszázs, és a kötőszöveti-, ill. a szegmentmasszázs.

A hagyományos masszázsfajtákhoz kiegészítésként használom a köpölyt, ami gyorsabbá teszi a mélylazítást.

Az emberi test mellett nekem fontos a test-lélek egyensúly megteremtése.ápolása is. A masszázsok mellett automatikusan alkalmazom az alternatív gyógyászatot, így személyre szabottan komplett kezelést nyújtok.

Járatos vagyok még egyéb masszázsokban is, mint triggerpont kezelés, akupresszúrás fájdalomcsillapítások, Shiatsu, és a mézesmasszázs, Még ma is nyitott vagyok az új módszerek megismerésére, megtanulására.

Referenciával rendelkezem a Büki Gyógyfürdő Zrt.-től, a Zalaszentiván SE-től, és ZTE-től.

IDŐPONT KÉRÉS

Kötelező *