reumatológus, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, manuálterapeuta
Rendelési idő:
hétfő, csütörtök: 17.00-19.00
Előzetes bejelentkezés szükséges!
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36702135563

1998-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Szakán. Mozgásszervek iránti érdeklődésem miatt a harkányi Zsigmondy Vilmos Gyógyfürdőkórházban helyezkedtem el, és 2002-ben reumatológiából szakvizsgát tettem.

Itt ismerkedtem meg a rehabilitációval, így ezt kezdtem el tanulni. Ezzel párhuzamosan az emberi lélek iránt is érdeklődtem, ezért elvégeztem a Pannon Pszichiátriai Egyesület pszichoterapeuta képzését. Amikor lehetőségem nyílt rá, áthelyezésemet kértem a Szigetvári Kórház Rehabilitációs osztályára, ahol 2006-ban kiváló minősítéssel mozgásszervi rehabilitációs szakvizsgát tettem.

Magánéleti okokból hazatértem szülőmegyémbe, és dolgoztam a szentgotthárdi Rehabilitációs Intézetben, valamint a St. Gotthard Spa & Wellness fürdőben is.

2009- 2012 közt a körmendi Batthyányi Strattmann László Kórház Rehabilitációs osztályát vezettem. A kórházi változásokat követően Zalaegerszegen kezdtem dolgozni, jelenleg a Zala Megyei Kórház Reumatológia szakrendelésén és Rehabilitációs Osztályán kívül az Integrity Diagnosztikai és Gyógyászati központjában is dolgozom, a központnak indulása óta munkatársa vagyok. 

2008 óta foglalkozok kineziológiai taping-gel, majd később manuálterápiát kezdtem tanulni, és 2013-ban sikeres vizsgát tettem. Az emberi test lenyűgöz, terapeutaként is folyamatosan képzem magam, fascia technikák, lágyrész technikák, McKenzie módszer elsajátítása is folyamatban van. 

Szakmai pályafutásom alatt számos kongresszusi előadás ill. poszter szerzője voltam, több ismeretterjesztő cikket írtam, legnagyobb elismerésemnek a betegeim köszönete mellett egy minisztériumi dícséretet mondhatok. Legnagyobb örömömre mégis az szolgál, hogy férjemmel és két kisgyermekemmel boldog családban élek.

IDŐPONT KÉRÉS

Kötelező *